sobota, 5 stycznia 2013

Kremy owsiane

Jutro będzie zmiana, ale ostatnio jakoś nic nie wydawało mi się tak przyjemnego jak poranny ciepły krem owsiany.

Dziś: z jajkiem, mielonymi orzechami włoskimi i kakao. Plus pół belgijskiej (75g to cała) białej czekolady z nugatem.
I jakoś mam wrażenie, że ostatnio ze wszystkich słodyczy i tak najbardziej lubię ciepłe, mocne kakao z konfiturą różaną.

Wczoraj: właśnie taki  czekoladowy krem z konfiturą z płatków róży.


6 komentarzy:

  1. ciekawi mnie smak konfitury różanej!
    a już nie wspomnę o Niej wmieszanej z kakao...

    OdpowiedzUsuń
  2. te twoje owsiane kremy pewnie przepyszne , i takie smaczne dodatki zawsze *-*

    OdpowiedzUsuń
  3. To brzmi obłędnie :) Kocham konfiturę z płatków róży - miałam okazję jeść taką firmy Premium Rosa, o ile dobrze pamiętam. Mniejsza z tym... Wiesz, Elin, przy Tobie chyba każdy polubiłby płatki owsiane ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Pysznie wyglądają te twoje kremy, jestem ciekawa smaku tej konfitury różanej :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Jak smacznie wygląda :) Uwielbiam takie dania, też wcinam konfiturę z róży :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Z jajkiem to tak zdrowo? Nie utuczy, czy innego zła nie wyczyni?

    OdpowiedzUsuń